Drobečková navigace

Podzimní nezbytnosti

Podzimní inspirace Lifestyle

Vázy Eva Solo

 

Jak si užít protichůdné stránky podzimu

Podzim je jako den a noc. Chvíli se můžete vyhřívat ve zlatavých paprscích slunce a za moment se brodit nekonečnými kalužemi vody. Obě jeho podoby pro mě mají své kouzlo a se správnými doplňky si je dokážu vždy naplno užít.

 

 

Když svítí slunce

Bronzové listy se na stromech třpytí, ve vzduchu je stále cítit letní svěžest, ale zároveň už i kapka plíživě přicházejícího chladu. Když slunce ještě září a podzim maluje hřejivou paletu barev, nezahazujte poslední šanci posedět na zahradě či terase a kochat se okolní přírodou. Hodit se Vám k tomu bude pár nezbytností.

  • Využijte sedací vak Blomus. Je to jednoduchý a univerzální způsob, jak relaxovat kdekoliv na zahradě. Vak je skvěle přenosný a stabilní vůči venkovním podmínkám. Já ho schovávám až s prvními mrazíky.
  • Před přicházející zimou mě baví na zahradě pozorovat život v korunách stromů. Proto jsem si nedávno pořídila designové pítko/krmítko Eva Solo, ke kterému se ptáčci rádi slétají a na které je radost pohledět.
  • Možná budete za pěkných podzimních dní ještě grilovat nějaké ty dobroty. Abyste nemuseli běhat sem a tam pro dřevo, zkuste pořídit zajímavý a odolný zásobník značky Eva Solo.
  • Protože už hodně fouká ze strnišť, udělá vám i vašim dětem radost roztomilý větrník značky Blomus.
  • Během podzimních měsíců tma pomalu ukrajuje ze světla, a proto nějaké to romantické osvětlení není vůbec na škodu.

 

Zásobník na dřevo Lifestyle

Zásobník na dřevo FireGlobe Eva Solo

 

Když je venku uplakaný den

Podzimní plískanice a čas, kdy nepřestává pršet. Toto roční období mnoho lidí nemusí právě kvůli deštivým a na slunce skoupým dnům. Ty já mám ale osobně docela ráda. Umím si je totiž hezky zpříjemnit. Navodím si doma tu správnou atmosféru pomocí krásných maličkostí, které mi i v nevlídných podmínkách přináší radost ❤️. Jak na to?

  • Vychutnejte si okamžik pohody, zachumlejte se do příjemné deky a uvařte si svůj oblíbený šálek čaje. Nebo si vychutnejte čajový rituál s konvicí SmarTea.
  • Aromaterapie vážně funguje. Zklidnit rozbouřenou mysl pomůže plamen svíčky s vaší oblíbenou vůní. Dokáže divy, navodit uvolnění, radost nebo třeba zlepšit soustředění.
  • Posviťte si na sychravo. Třeba krásným designovým světlem DC od Halo Design.
  • Existuje větší pocit útulna za deštivého dne než ten s šálkem hřejivého nápoje v ruce? Proto jsem si letos pořídila nadčasové termohrnky od Eva Solo.

 

Světlo Halo Design Lifestyle

Světla Halo Design DC

 

Dejte přednost kvalitě před kvantitou

Při nakupování za sebe určitě doporučuji upřednostnit kvalitu před levnějším kouskem. Znám to totiž z vlastní zkušenosti. Pořizování cenově výhodnějších produktů láká, protože je můžeme neustále vyměňovat za jiné. Ve finále ale vlastně utratíme daleko víc, než bychom chtěli. A také zbytečně hromadíme věci, které pak doma jen zabírají místo.

“Investice do kvalitních výrobků se naopak vyplatí. Tyto produkty jsou nadčasové a budou vám sloužit i dělat radost dlouhá léta.”

Přeji vám úžasný podzim a doufám, že vás mé tipy inspirovaly k pořízení něčeho hezkého. Pamatujte, že nikdy není na škodu udělat si radost. I malá drobnost, dokáže vyčarovat ze všedního jedinečné.

Míša

 

Autorka článku

Míša influencerka

Jmenuji se Michaela a jsem maminkou 5leté holčičky Elly. Jsem milovnicí dobré kávy, kterou si nejraději vychutnávám doma s manželem. Ráda cestuji a poznávám nová místa, zároveň jsem ale také domácí typ. Mám nade vše ráda náš domov a rodinnou pohodu, která k němu patří. Jakožto obdivovatelka minimalismu ráda zútulňuji naše bydlení jednoduchými krásnými kousky, které mu dodají potřebný šmrnc. Mým mottem je, že investice do kvalitních produktů se vyplatí nejen pro jejich nadčasový design, ale hlavně protože budou perfektně sloužit mnoho let.

 

S Míšou spolupracujeme ve Flangi už rok a oboustranně si to užíváme. Její instagramový profil je plný krásné inspirace na útulný domov v neutrálních barvách. Její cit pro styling a zachycení nálady do fotografie mě zaujal na první pohled. Podívejte se sami na její hřejivý profil.

Lenka Pertlíčková
zakladatelka Flangi